lørdag 17. desember 2011

En dag til nå, så tenner vi det fjerde og siste lyset:)

Nå er jeg klar for at julen kan komme:) Alle julegaver er ferdige, ferdig med julevasken  og pyntet ferdig. Kjøpt inn alt av mat:) Nå er det en ting som mangler, og det er juletre. Det må vi få til neste uke. Vi bruker edelgran, det er supert for den ryr ikke:) Og da kan julen bare komme:) Vi skal være hjemme og får besøk av  foreldrene mine, min bror og svigerforeldrene mine. Det blir koselig, gleder meg som en unge på julaften:)

Vi bruker å legge noen julegaver under juletre som er fra ``nissen`` som barna opner på morgenen. Det er greit og begynne, for det blir nesten for mye på kvelden.
Så får de julestrømpe med godterier og da er det tid for masse barnetv å mye koselig på tv`n. Askepott og reisen til julestjernen hører jo med:) Får ikke med meg alt, men det må iallefall stå på:) Vi lager et lite koldtbord til frokost/lunch. Så blir det ribbe med fullt tilbehør ca.17.30. Må høre klokkene ringer inn først:)
Også åpner vi gaver igjen:) Ungene er utolmodige etter middagen, så da er det bare og hive seg rundt. De får jo så sinnsykt mye gaver.  Vi har hadd besøk av nissen et år bare, christine er meget redd han. Vi har brukt å satt ut en kopp kakao til nissen på trappa. Også lurer vi oss ut på trappa med flere store sekker med gaver uten at barna merker det og ringer på døra, skynner oss inn igjen. Oi det ringer på, kanskje det er nissen:) Ungene løper og opner å der står det masse gaver ``nissen`` har kommet med, han har også ``drukket opp`` kakaoen:))  De setter pris på  at nissen har vært her, og at gavene kommer fra han:) Nissen har så mange å levere til at han har ikke tid til og komme inn gitt:)) Synes det er greit og gjøre det sånn når de ikke er så glad i å møte han.....

Ungene opner mest gaver, vi opner noen. Etter barna har opnet alle gavene og leket seg, legger de seg. Og vi voksne opner de siste i ro og fred:) Med kaffe og dessert/kake og en baylis eller et glass vin vi koser oss med:) Det var vår tradisjon på julaften.......

I dag skal jeg på jobb, siste lørdag før jul:) Og da skal jeg jobbe to dager neste uke bare:) Skal virkelig kose meg neste uke. Levere julegaver og ta det med ro:) På søndag kommer flere av mine venninder med barna på gløgg og pepperkaker:) Vi skal bytte julegaver, koselig med et besøk istede for å levere på døra i full hast:)

Dere får ha noen supre dager før jul:)

Klem

1 kommentar:

  1. så koselig.. håpe dåkk kose dåkk masse i jula!!

    SvarSlett

koselig at du tok turen innom og legg gjerne igjen en kommentar:)