torsdag 22. september 2011

prinsen sitt rom blir tøffere:)

 prøver og få bort alt det blå, har jo hadd det i 5 år nå:) da er det på tide med noe nytt hehe:)
 har byttet ut teppe fra lyseblått til sort/hvit stripete. mye av det blå er nesten baby blå, så det er på tide. skal kjøpe flere grå puter, måtte prøve med en først. puten og pleddet er fra ikea.
 ny tv benk. solgte den blå barne kommoden fra ikea på finn.no til 350,- og kjøpte denne hylla på ikea til 179,- :) skal ha to hvite kasser fra kremmerhuset med tavle foran, nederst i hylla. meget kjekt når man kan skrive på hva det er i. (samme som jeg har på vaskerommet)
 skal også male veggen som er blå, men klarer ikke helt å bestemme meg for farge. synes denne er fin(gustaviansk blå fra jotun)
 begge er fine, vanskelig og se for seg noen ganger. den første er støvblå og den andre er denne gustaviansk blå. det er en som heter kveldshimmel også, men er redd den bli for mørk.... hhm
 har flyttet vekk dåpstingene, så hylla ble litt tøffere. ikke så mye som skal til.
 ny kangg, fra kremmerhuset. byttet fra blå:)
 disse søte knottene er også fra kremmerhuset selfølgelig:)

prinsen er jo 5 år & et helt år til han begynner på skolen. men tid for et tøffere rom. han er selv enig:)
og mamma synes jo det er artig med et nytt prosjekt selvfølgelig:) så bort med det blå! nå er det sort å grått som gjelder, og hvitt da:) det er litt blå i fargene jeg vurderer, men noe annet enn lyseblått. og kan ikke ha en rein grå farge, det blir for kaldt.

det kommer nok bilder når veggen er ferdig malt:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

koselig at du tok turen innom og legg gjerne igjen en kommentar:)